Prodej komerčního pozemku 1000 m², Kroměříž

14 000 000 Kč

14 000 Kč za m²
cena u RK

Nemovitosti nabízí

 Adam Knotek

Adam Knotek

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Brno, Moravské náměstí 754/13

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem pozemku, na kterém již stojí skladovací hala s kancelářskými prostory. Tento objekt je plný možností a nabízí mnohostranné využití - od velkoobchodu, přes výrobní odvětví, až po bytový dům. Nechte své podnikatelské sny stát se realitou na tomto strategicky umístěném pozemku!

Detaily Objektu:
- Pozemek má rozlohu 1000 m2
- Skladovací Hala (1.Np): Rozlehlá plocha 330 m2 s dvěma velkými vstupními vraty (3m x 3m), ideální pro logistiku a skladování. Půdorys 34,5 m x 12,3 m poskytuje flexibilní pracovní prostor.
- Kancelářské Prostory (2.Np): Dalších 330 m2 pro správu vaší firmy. K dispozici zázemí pro zaměstnance. Vyžaduje další investici pro maximální využití potenciálu.
- Lokalita: Výhodná poloha blízko nájezdu na dálnici D1 a centru Kroměříže, Perfektní pro podnikání a logistiku. Skvělá dostupnost pro zaměstnance i zásobování.
- Vybavení a Stav: Objekt je v soukromém vlastnictví, ve funkčním stavu, vybaven všemi inženýrskými sítěmi, plynovým kotlem s výkonem 500 kW a rozvedenou počítačovou sítí.
- Parkování: Dostatek parkovacích míst pro zaměstnance a návštěvníky přímo před objektem.

Tento objekt je skutečně ideální pro dynamické podnikatele s vizí rozvoje a inovací. Neomezujte se - zde můžete realizovat svůj byznys snů, ať už je to výroba, sklad, autoservis, nebo dokonce rezidenční bydlení.

Nezmeškejte tuto jedinečnou šanci! Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás kontaktujte. Těšíme se na vaše plány a představy, které můžete na tomto pozemku realizovat. Staňte se součástí této vzrušující příležitosti ještě dnes!

Základní údaje

Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Kabelová TV, Plyn
ID nemovitosti 09:242310001
Plocha pozemku 1 000 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

 Adam Knotek

Adam Knotek

POSLAT DOTAZ

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Brno, Moravské náměstí 754/13

Zobrazit kompletní nabídku RK

REAL GROUP SDK, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist